Omgaan met verlies

“Herinneringen draag je mee in je hart”

Omgaan met verlies – Coaching voor kinderen, jongeren en volwassenen

De coaching (begeleid door Elvira Maatkamp) is er op gericht om jou te laten groeien vanuit jouw eigen gezonde kracht en kwetsbaarheid. We werken aan jouw persoonlijke vraag. Vaak heeft de vraag of het dilemma waar je tegenaan loopt te maken met (eerder) verlies en/of trauma.

In het leven hebben we te maken met mooie, minder mooie en soms ook traumatische gebeurtenissen. Het verliezen van een persoon, van (een deel van) je gezondheid, van iets dat je erg dierbaar is, van de veilige thuisbasis door echtscheiding, van gezondheid of van je geboorteland, …. Soms te groot om dit verlies- en veranderproces alleen aan te gaan. Het is niet te wegen of te meten. Het is zo erg als het is voor de mens die het overkomt. Rouwen is de keerzijde van liefde en kan heel heftig zijn. De wereld die door gaat en jij die stil staat. Iedereen op eigen wijze. Er is geen blauwdruk voor hoe we met verlies omgaan.

“Rouw is als een vingerafdruk, voor iedereen anders. ~ Manu Keirse”

Rouw- en veranderproces

Om zowel een verandering in je leven, in je werk… te zetten als het verlies werkelijk te nemen is moed nodig. Heb je de moed verzameld om de verandering aan te gaan of het verlies aan te kijken, wil je dit niet alleen doen en ben je op zoek naar iemand die, met hart, ziel en hoofd, met jou meeloopt in een stuk(je) van jouw rouw- en veranderproces, dan heet ik je van harte welkom.

Ik begeleid mensen zoals jij, die ernaar verlangen authentiek en autonoom te leven, recht vanuit hun hart óf die de weg van hoofd naar het hart zoeken. Mensen net zoals jij die niet meer alleen bezig willen zijn met overleven, maar die ook weer willen leven. Mensen die nu bereid zijn en nu de verandering aan durven gaan. Mensen die meer vrij willen leven.
Ik nodig je uit naar jezelf te kijken vanuit je eigen basis, jouw fundament. Jezelf opnieuw leren kennen, waardoor je anders kunt gaan voelen en (opnieuw) kunt kiezen en kan gaan leven vanuit je eigen gezonde denken en je eigen kracht en je kunt los trillen vanuit jouw stilstand.

Het is erop gericht om jou te laten groeien vanuit jouw eigen gezonde kracht en kwetsbaarheid. We werken aan jouw persoonlijke vraag. Vaak heeft de vraag of het dilemma waar je tegenaan loopt te maken met (eerder) verlies en/of trauma.

In het leven hebben we te maken met mooie, minder mooie en soms ook traumatische gebeurtenissen. Het verliezen van een persoon, van iets dat je erg dierbaar is, van de veilige thuisbasis door echtscheiding, van gezondheid of van je geboorteland, etc. Soms te groot om dit verlies- en veranderproces alleen aan te gaan. Het is niet te wegen of te meten. Het is zo erg als het is voor de mens die het overkomt. Rouwen is de keerzijde van liefde en kan heel heftig zijn. De wereld die door gaat en jij die stil staat. Iedereen op eigen wijze. Er is geen blauwdruk voor hoe we met verlies omgaan.

Thema’s

Thema’s die bij ons aandacht krijgen: persoonlijke groei, rouw en verlies (in de brede zin van het woord), levend-verlies, echtscheiding, adoptie, trauma, burnout en levensvragen.

Je kunt contact opnemen met elvira@intenzie.nl.

CRKBO_Instelling
IntenZie is geregistreerd bij het CRKBO

 

Aanmelding

Meer weten? Je kunt Elvira bereiken via 055-2600137. E-mailen kan ook naar elvira@intenzie.nl.

Naar Contact