Het IntenZie Team

“Wie wij zijn, van waaruit, in verbinding. Wij zijn intenZie”

Bianca Stroo-de Graaf

“In de stilte vind je de verbinding met jezelf”

“Mijn naam is Bianca Stroo-de Graaf (1979), echtgenoot en moeder van een dochter. Liefdevol, geborgenheid en je veilig voelen zijn voor mij belangrijke pijlers van waaruit een kind zich ontwikkeld tot volwassene. Eigenheid en wijsheid i.p.v. eigenwijs, wat je als ouders snel hoort als jouw kind ‘ander’ gedrag laat zien.
Ik help jou en je kind inzicht te geven in de prikkelverwerking van je kind en ik geef jullie handvatten in de communicatie en je begeleiding.
Waardoor er weer plezier ontstaat, vanuit plezier kan elk kind zich ontwikkelen. Voor mij begint dit met verbinding, door samen met jullie een stukje mee op jullie weg te gaan. Waardoor jij en jouw kind kunnen groeien vanuit rust in liefde, geborgenheid en verbondenheid.”


Elvira Maatkamp-Lijbers

“Het leven dient voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen te worden” ~Søren Kierkegaard

“Mijn naam is Elvira Maatkamp-Lijbers (1977), vrouw van Marco en trotse moeder van twee zonen. Mijn missie is om mensen met zichzelf en elkaar te verbinden. We krijgen allemaal te maken met tegenslagen in het leven. Soms groot, soms klein. Deze tegenslagen vormen onze gevoelens en onze gedachten. We gaan patronen ontwikkelen om hiermee om te gaan. Deze patronen zijn soms handig en soms zitten ze in de weg. Soms houden ze je tegen om echt te verbinden met jezelf en de ander. In mijn werk kom ik mensen tegen, groot en klein, die willen groeien en ontwikkelen. Vanuit verschillende methodieken leer ik je ontdekken wat jouw strategieën en patronen zijn. Zodat je meer en meer ruimte gaat ervaren om te ontdekken wie jij bent. En wie jij bent in contact met de ander.”


Marco Maatkamp

“De langste reis, is de reis naar binnen,” ~Dag Hammarskjöld

“Mijn naam is Marco Maatkamp (1973), man van Elvira en trots vader van twee zonen. Wat mij drijft is om in ontmoeting, de ander te helpen zich verder te ontwikkelen. Vanuit contact creëer ik veiligheid waarbinnen iemand zich volledig ontplooit. Resultaat is dat de ander zijn of haar eigen thema’s aangaat en in de eigen kracht gaat staan.
Het mooie is dat dit contact is voor mij ook de spiegel is om mijzelf verder te ontwikkelen. En daarmee helpen we elkaar een stap verder.”

Onze Missie

Onze missie is om mensen in beweging te zetten tot verder ontwikkelen. Vanuit verbinding met jezelf treed je in contact met de ander. Hoe meer inzicht je hebt in jezelf, hoe makkelijk dit gaat. Door bewuster te zijn van jouw manier van communiceren, en het effect daarvan op de ander, ontstaat ruimte.

Onze Visie

IntenZie werkt vanuit de visie: ” kijken naar de mens om te zien”. Welke mogelijkheden heeft de persoon (management, begeleider of cliënt) en hoe staan ze in overeenstemming met eigen behoeften. Wat drijft iemand in zijn werk. Vanuit deze visie trainen, coachen en begeleiden wij binnen zorg-/onderwijs instellingen en gezinnen. Onze zintuigen brengen ons in contact met de wereld. Op basis van die zintuigen vormen we een beeld van de werkelijkheid; ons model van de wereld. Wat en hoe we zien, horen en voelen bepaalt welke informatie in ons zenuwstelsel terechtkomt. Op grond van de zintuigelijke waarneming vormen we onze gedachten en gaan we over tot actie.

In verbinding met de ander

In verbinding met de ander ont-wikkel je verder. Wat wij het allerliefste willen is je bewegen je verder te ontwikkelen. Vanuit verbinding met jezelf, treed je in contact met de ander. Hoe meer inzicht je hebt in jezelf, hoe makkelijk dit gaat. Door bewuster te zijn van jouw manier van communiceren, en het effect daarvan op de ander, ontstaat ruimte. Dit is wat wij ont-wikkelen noemen. In verbinding met de ander ont-wikkel je verder. Of je nu manager, begeleider of cliënt bent, we zijn altijd op zoek naar jouw mogelijkheden. En bekijken hoe die overeenkomen met jouw behoeften. Wat drijft jou? Hoe laat jij je inspireren? Vanuit deze visie trainen, coachen en begeleiden wij binnen zorg-/onderwijsinstellingen en gezinnen. Intenzie hebben we met z’n drieën opgezet. We brengen elk onze expertise mee.

Wij trainen vanuit: “Alles wat je hoort vergeet je, Alles wat je ziet onthoud je, Alles wat je doet begrijp je”

Maak een Afspraak

Meer weten? Je kunt ons bereiken via 055-2600137. E-mailen kan ook naar info@intenzie.nl of stuur een bericht via het contactformulier op de contactpagina.

Naar Contact