Kind

Elke ouder wil dat z’n kind opgroeit tot een volwassene die stabiel in het leven staat. Een kind dat in zichzelf en anderen gelooft. Een kind dat in staat is zelf keuzes te maken in zijn of haar leven. Jij weet dat jouw kind zich anders ontwikkelt dan andere kinderen.

Nu wil jij graag antwoorden, en het liefst ook hulp. IntenZie beantwoordt jouw vragen en biedt alle mogelijke ondersteuning: advies, kennis en begeleiding.

 

Gezin

Opvoeden gaat samen met kleine en grote zorgen. Er kunnen situaties ontstaan waarin jij als ouder er zelf niet meer uitkomt. De ervaring leert dat het fijn is dat er iemand is die met jou meekijkt en waar jij je vragen aan kunt stellen. Een beperking is van invloed op het gehele gezin. Waardoor er bij alle gezinsleden vragen kunnen spelen die ondersteuning nodig hebben.

De begeleiding is erop gericht om samen met jouw gezin iets te veranderen waardoor het thuis beter gaat. Wij helpen jou als ouder om jouw rol weer zelfstandig te kunnen vervullen.

contact

Volwassene

Elke volwassene wil richting in zijn leven hebben. Een eigen plek hebben is belangrijk. Dan kun jij de dingen doen die jij belangrijk vindt. Soms is het fijn als er iemand is die met jou meekijkt en waar jij je vragen aan kunt stellen. Wij helpen jou op jouw weg naar zelfstandigheid. Waarin jij nieuwe vaardigheden leert gebruiken en toepassen in jouw dagelijks leven.

Nu wil jij graag antwoorden, en het liefst ook hulp. IntenZie beantwoordt jouw vragen en biedt alle mogelijke ondersteuning: advies, kennis en begeleiding.

Wanneer er een vraag speelt op het gebied van:

Persoonlijke ontwikkeling, bijzondere ontwikkeling (bijv. autisme, adhd, angststoornissen, gedrags- of opvoedingsproblemen), zintuigelijke informatieverwerking, verlies- en rouwbegeleiding, hechting.
Je kan contact met ons opnemen wanneer de opvoeding minder makkelijk verloopt, thuis of op school. Onze begeleiding is gericht op de dynamiek binnen het (gezins-)systeem. Samen groeien in contact vanuit oplossingen. Het belangrijkste is dat jij en jouw kind zo gewoon mogelijk samen kunnen leven, in je eigen gezin en omgeving. Samen ontdekken, ontwikkelen en ontplooien. Zodat jullie liefdevol en veilig samen kunnen zijn.

Maak een Afspraak

Meer weten? Je kunt ons bereiken via 055-2600137. E-mailen kan ook naar info@intenzie.nl of stuur een bericht via het contactformulier op de contactpagina.

Naar Contact