tenZie (spel-)materialen

 

Wat je met plezier leert, onthoud je.”

header logo tenZie

 

Ben jij ouder of verzorger van een kind met een beperking?
Dan weet je als geen ander dat het voor je kind soms moeilijk is om met spanning om te gaan. Soms is spelen ook een uitdaging.

Zintuigprikkelende (spel-)materialen bieden rust
Met de materialen voor zintuiglijke informatieverwerking van TenZie bied je je kind meer rust. Ze inspireren jou om meer plezier te beleven met jouw kind. Het lichaam ontspant, waardoor hij of zij weer meer informatie verwerkt. Je prikkelt de fantasie en op een creatieve manier maken jullie contact.

“Hèhè, eindelijk iemand die het snapt.”

Welzijn en geluk van elk kind en elk gezin
Wij gaan volledig voor het welzijn en het geluk van elk kind en elk gezin. Als oprichters van Intenzie weten we vanuit onze achtergrond dat het soms lastig is om contact te maken met kinderen met een beperking. Of om je kind werkelijk ontspanning te geven. Vanuit die gedachte hebben we zintuigprikkelende materialen ontwikkeld. Onze duurzame (spel-)materialen stimuleren je om op een creatieve manier contact te maken met jouw kind. Op de leuke én op de spannende momenten. Waardoor jij met jouw kind meer plezier beleeft aan het spelen en aan elkaar. En jullie liefdevol en veilig samen kunnen zijn.

Mogen we jou helpen om te bedenken welk spelmateriaal het beste bij jou en je kind past?

Hoe zou het zijn:
• als je samen met je kind meer plezier beleeft?
• als je op een andere manier contact met je kind maakt?
• Als je kind zich makkelijker kan ontspannen?

“Wat je met plezier leert onthoud je.”

TenZie. Voor spelmaterialen die de zintuigen van je kind prikkelen.

De verzwaringsmaterialen hebben we zelf ontwikkeld. Die maken we op maat. Daarnaast zijn er verschillende soorten voel-, bijt- en verzwaringsmaterialen waar we goede resultaten mee hebben geboekt. Daarnaast vind je ook hoor-, zien- en evenwichtsproducten in onze webwinkel.

“Wat een heldere uitleg. Bijzonder hoe jullie verder kijken dan het gedrag alleen. Ik weet nu hoe ik makkelijker contact kan maken met mijn dochtertje. Dank je wel! Het heeft ons leven zo veel mooier gemaakt.”

 

 

 

 

 


Laatste nieuws

Begeleidingsweekenden IntenZie 2018
Lees meer

Workshop prikkelend
Lees meer

Training SI bij kinderen
Lees meer

Intenzie

Postbus 2491
7302ER Apeldoorn

T - 055 26 00 137
E - info@intenzie.nl


© 2013 Intenzie