Essentiële oliën

00311

 

” Zorg goed voor je lichaam. Het is de enige plek waar je zult leven. – Jim Rohn” 

Wij gunnen iedereen gezondheid en natuurlijk geluk. Graag dragen wij vanuit IntenZie hieraan bij.

Al enige jaren werken wij met etherische oliën, natuurlijke oliën die ondersteunend zijn aan je dagelijkse welzijn. Oliën waarvan de planten volledig biologisch worden geteeld in het land van herkomst op de juiste grondsoort en geoogst op het moment dat de planten de beste kwaliteit hebben.

Essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische verbindingen die worden gevonden in zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Vrijwel alle planten produceren etherische oliën maar slechts een klein deel produceert ze in een hoeveelheid die winning mogelijk en rendabel maakt.

Essentiële oliën worden toegepast om ons emotionele en fysieke welzijn te bevorderen. Alle oliën zijn in meer of minder mate antiseptisch en antibacterieel. Ze kunnen in een breed scala worden gebruikt als enkelvoudige essentiële olie of als mengsel van essentiële oliën, al naar gelang je eigen wensen en toepassing.

Wil je weten wat de oliën voor jou en je gezondheid kunnen betekenen neem dan contact op met Elvira Maatkamp-Lijbers of kom naar onze gratis kennismakingsworkshop.

Aanmelden, bestellen van oliën of meer informatie kan via elvira@intenzie.nl of 055-2600137

 


Laatste nieuws

Begeleidingsweekenden IntenZie 2018
Lees meer

Workshop prikkelend
Lees meer

Training SI bij kinderen
Lees meer

Intenzie

Postbus 2491
7302ER Apeldoorn

T - 055 26 00 137
E - info@intenzie.nl


© 2013 Intenzie