Elvira Maatkamp-Lijbers

_DSC4779Het samenbrengen en verbinden van mensen is mijn drijfveer om mensen in beweging te zetten en zichzelf verder te ont-wikkelen.  Vanuit mijn hart maak ik contact met dat van jou. Ik ga er vanuit, dat ieder mens het beste uit zichzelf wil halen. Elk mens werkt vanuit goed intenties. In iedere organisatie werken mensen samen met andere mensen. Mijn ideale plaatje is, dat binnen organisaties medewerkers werken vanuit dezelfde, gezamelijke visie. Dat maakt dat een ieder nog meer vanuit zijn of haar hart werkt. In verbinding met de ander ont-wikkel je verder. Ik draag daar graag aan bij.

In de 15 jaar die ik binnen zorginstellingen heb gewerkt, heb ik vaak met een masker op gelopen, net als vele anderen. Ik was bang voor de reactie van anderen en hield daarom vaak mijn mond. Ik uitte niet wat ik daadwerkelijk voelde. Mijn aandacht was gericht op de zorg voor de ander en niet op mezelf. Dat komt wel dacht ik vaak. Eerst zorgen dat de ander het goed heeft. Ik wilde aardig gevonden worden, ik was bang voor afwijzing. Sinds ik in aanraking ben gekomen met coaching en persoonlijke ontwikkeling ben ik steeds vaker mijn masker gaan afdoen, todat ik het zonder kon.

Steeds meer kwam ik tot de ontdekking dat als ik me verbind met mezelf en mijn keuzes, er steeds meer deuren opengaan. Anderen worden enthousiast over wat ik doe. Doordat ik in mezelf ging geloven deden anderen dat ook.

Hoe fijn is het dan om deze ervaringen te kunnen doorgeven in training en coaching. En dan vooral aan hen die met hun hart werken. Vanuit verbinding met jouw eigen hart naar dat van een ander.

Ik nodig je uit om de verbinding aan te gaan.

Hartegroet,

Elvira 


Laatste nieuws

Begeleidingsweekenden IntenZie 2018
Lees meer

Workshop prikkelend
Lees meer

Training SI bij kinderen
Lees meer

Intenzie

Postbus 2491
7302ER Apeldoorn

T - 055 26 00 137
E - info@intenzie.nl


© 2013 Intenzie