Bianca Stroo-de Graaf

_DSC4806

Het inspireren van mensen vanuit verbinding is mijn motivatie zodat ieder mens zichzelf verder kan ont-wikkelen. Ieder mens heeft de behoefte aan aandacht en contact.

In het werken binnen zorg en/of onderwijs wil je graag zorg dragen voor de ander.  Hoe draag jij daarbij zorg voor jezelf?

Sinds ik in 1998 ben gaan werken binnen een instelling voor mensen met een beperking ontdekte ik wat echt contact is en betekent. Puur zijn, jezelf open durven stellen en elke dag weer genieten van de kleine dingen des levens. Het genieten van elk contact dat zo oprecht en eerlijk is.

Vanuit hier heb ik mij verder ontwikkeld vanuit mijn hart. Door mij te verdiepen in autisme, TA (transactionele Analyse), anders kijken naar probleemgedrag, Sensorische Informatieverwerking en belichten van geuren. Het onderzoeken van de Sensorische Informatieverwerking geeft mooie inzichten in wie en wat iemand nodig heeft. Ik ben geprikkeld om het door te mogen en kunnen geven aan anderen. Vanuit verbinding wil ik mensen prikkelen om verder te ont-wikkelen.

Ga je de uitnodiging aan……

Hartegroet,

Bianca


Laatste nieuws

Begeleidingsweekenden IntenZie 2018
Lees meer

Workshop prikkelend
Lees meer

Training SI bij kinderen
Lees meer

Intenzie

Postbus 2491
7302ER Apeldoorn

T - 055 26 00 137
E - info@intenzie.nl


© 2013 Intenzie